Zsifkovits – Bányai Veronika

Franchise partner
Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Nem olyan régen találkoztam a Pilates-szel, ami egyből magával ragadott. Egy fantasztikus és gyönyörű mozgásformának tartom, ami az egész emberi testet megmozgatja, erősíti, feszesíti. Decker Anna segítségével egy több hónapos képzés keretein belül sikerült elsajátítanom ennek a módszernek a lényegét, amit szeretnék másokkal is megismertetni!

Mi motivál?

3 gyermekem van, miattuk is alakult ki az egyik legfontosabb célkitűzésem, hogy minél tovább egészséges és sportos legyek. Hiszem, ha egyszer valaki kipróbálja a New Pilates by AD -t ,akkor ő is ugyan ilyen pozitív tapasztalatokról fog beszámolni, mint amiket én éltem meg!

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Hagyományos és egyedülálló AD specifikus Pilates gyakorlatokkal, ritmikus zenékkel készülök minden egyes órára, a végeredmény pedig egy jó hangulatú, az egész testet átmozgató és feltöltő Pilates óra!

„Gyermekeim miatt fontos, hogy sokáig egészséges és fitt legyek. Csatlakozz hozzánk és próbáld ki te is a New Pilates by AD módszert!”

Ismerd meg Veronikát!

A sport mindig is közel állt Veronikához. Gyerekkorában többféle sportot kipróbált: balett, ritmikus sportgimnasztika, kosárlabda – ezeket mind hobby szinten űzte, majd később rendszeresen járt aerobik és step órákra, köredzésre, spinningre. Gyermekei születése után kezdett el futni, főleg az alakformálás volt az elsődleges célja, de később egészen a maratonfutásig jutott. A futás mellett a Pilatesben találta meg a második kedvenc mozgásformáját, mely egyszerre nyújt, erősít, szálkásít és gyönyörűen formál.

Select more than one item for comparison.