MILYEN ÓRÁKON VEHETSZ RÉSZT A NEW PILATES BY AD STÚDIÓKBAN?

„ÓRÁINKAT KIFEJEZETTEN AZOKNAK AJÁNLOM, AIKKNEK A KLASSZIKUS PILATESNÉL ÖSSZETETTEBB ÉS DINAMIKUSABB FUNKCIONÁLIS EDZÉSRE VAN SZÜKSÉGÜK - AKIK VALAMI ÚJAT, IZGALMASAT KERESNEK. NÁLUNK EZT GARANTÁLTAN MEGTALÁLJÁK.“

DECKER ANNA, A NEW PILATES BY AD ALAPÍTÓJA

REFORMER ÓRA

Ezen az órán nem csak a klasszikus reformer gyakorlatokat hajtunk végre, hanem használjuk a New Pilates by AD speciális rugós függelékeket, illetve a SissiTower-t is – ez a kombináció az egyedi AD gyakorlataink végrehajtását teszi lehetővé.Reformer óráinkon lehetőség van a SissiFormer gyakorlat végrehajtására is az ikonikus gépünkön.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

FUSION ÓRA

A fusion óra egy olyan kombinált óratípus, mely egyszerre tartalmazza a klasszikus talajpilates gyakorlatokat, valamint azok egyedi New Pilates by AD variációit a mennyezeti gumiszalag segítségével. Ezeket egészíti ki a Fusion Tower gépeink használata, amely egy speciális rugósfal/bordásfal/balett rúd fúziójából jött létre és elképesztően kreatív edzési lehetőséget biztosít.

LADDER CHAIR ÓRA

A saját fejlesztésű gépünkön a klasszikus Pilates szék továbbgondolt, rugós ellenálláson végrehajtható gyakorlatait csináljuk. A Ladder Chair onnan kapta a nevét, hogy stabil „létra” funkcióra állítható a pedál, így különböző magassági fokokra léphetünk fel, ezáltal egy olyan intenzív kardió edzésre van lehetőségünk, mely a kapaszkodóknak köszönhetően tehermentesíti a gerincünket és a térdünket is.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

MIX ÓRA

Mix óráink a legváltozatosabb órák, mivel egy óra alatt több termünkben is zajlik az edzés. Ezeken az órákon nemcsak a gépeink használatát, hanem a mozdulatsorokat is ötvözzük, hogy minél hatékonyabb és izgalmasabb edzésélményt nyújthassunk.

SENIOR ÓRA

60 év felettieknek ajánlott, gondosan összeállított gyakorlatok, ahol különös hangsúlyt fektetünk a gerinc mobilizálására, az egyensúly fejlesztésére és a légzésre. Az óra kevésbé dinamikus, könnyebben kivitelezhető és követhető gyakorlatokból áll. A proprioceptív rendszer fejlesztésén van a hangsúly, ami az időskori lehetséges sérülésektől véd.

NEW PILATES BY AD - FÉRFIAKNAK

A kifejezetten férfiaknak összeállított óránkat olyan törzserősítő gyakorlatok alkotják, mint például a boxoló mozdulatok, az evezés, függeszkedés és úszó gyakorlatok. Ezek a gyakorlatok úgy vannak kialakítva, hogy egyensúlyt és szimmetriát építsenek a testben, ami a jó közérzethez és igazi erőhöz vezet. Bármelyik sportághoz kiváló kiegészítő.

TINI - KIDS ÓRA

A Pilates összes előnyét egy olyan speciális köntösbe öltöztettük, hogy a gyerekek számára még vonzóbbá és hatékonyabbá tegyük.A programot finoman átszövi a zenére végzett táncolás, a jógából átvett nyújtások, a torna és a balett is. Tehát az óra alatt a tartásjavító elemekre és a mélyizmok fejlesztésére koncentrálunk a Pilates által, de mindezt játékos, felszabadító formában. Jelenleg óráinkat két korcsoportnak tartjuk: 6-9 évesek és 10-13 évesek.

MI JELLEMEZ MINDEN ÓRATÍPUST?

Mindig odafigyelünk a vendégek edzettségi szintjére –
könnyített gyakorlatokat biztosítunk, ha szükséges.

Az AD Módszer kiváló (nem akut) gerincproblémák enyhítésére,
a törzs erősítése által megelőzhetsz sportsérüléseket, az egyensúlyfejlesztő
gyakorlatok révén csökkentheted az elesés kockázatát.

A gyakorlatok egyszerre erősítik és nyújtják az izmokat,
az izmok tonizálására, feszesítésére is tökéletes.

A hangsúly a légzésen, a kontrollált, precíz kivitelezésen,
illetve a rövid kardió gyakorlatok alkalmazásán van.

TEDD PRÓBÁRA A TESTED ÉS PRÓBÁLD KI
A NEW PILATES BY AD MÓDSZERÉT

Select more than one item for comparison.