Vocskó Annamária

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Második gyermekem születése után olyan mozgásformát kerestem, amivel enyhíthetek a visszatérő derékfájdalmamra és visszanyerhetem a sportos, szálkás testfelépítésem. Néhány sportág kipróbálása után elmentem a New Pilates by AD stúdióba és egy alkalom után beleszerettem ennek a sportnak a sokszínűségébe. Mostmár nem telhet el nap, hogy ne mozogjak. Mi több, a derékfájdalmam teljesen megszűnt.

Mi motivál?

A mai rohanó világunkban szeretnék a sportolni vágyóknak 1 óra teljes kikapcsolódást biztosítani, amikor nem kell másra gondolnia csak magára, a testére. Ez az 1 óra lehet igazán mindenkinek az ‘én-ideje’. Mindent megteszek, hogy a vendégeim sikerélménnyel távozzanak és várják a következő Pilates órát.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Dinamikus, teljes testet átmozgató, egyénre szabott órával várom a vendégeket, ahol figyelembe veszem az egyéni fizikai állapotot. Fontos szerepet kap az óra végén a nyújtás, amivel ellazítjuk a testet és lelket is.

„Az egyedüli korlát benned van, amit könnyebb ledönteni, mint gondolnád.”

Ismerd meg Ancsit!

Ancsi tanulmányai mellett 7 év nemzetközi modellkarriert hátrahagyva a férjével családot alapított. Családi és újszülött fotográfusként dolgozott és a kávézójuk üzemeltetése töltötte ki a mindennapjait. Szeret utazni, olvasni és a lehető legtöbb időt a kisgyermekeivel tölteni.

Select more than one item for comparison.