Paulik Viki

Master Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Egy véletlen folytán 2010-ben ismertem meg Annát és a Pilatest. Már akkor magával ragadott Anna tehetsége és szakmai lelkesedése, határtalan kreativitása, így ezt követően sosem váltak el végleg az útjaink. Azonnal tanulni kezdtem a támogatásával, és pilates oktatói képesítést is szereztem 2013-ban a New Pilates by AD egyéves képzései egyikén, azóta is fejlesztem magam Anna képzésein.

Mi motivál?

Engem elsősorban az motivál, ha a vendégek sokkal jobb hangulatban mennek el az óráról, mint ahogyan jöttek, elfáradnak és egyben feltöltve érzik magukat, alig várják a következő alkalmat.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Arra biztosan számíthatnak az órámon résztvevők, hogy soha nem lesz unalmas számukra az edzés és mindig megkapják a kellő figyelmet, odafigyelést.

„Soha nem késő változtatni, tenni magadért.”

Ismerd meg Vikit!

2004-2008 között a Testnevelési Egyetemre járt. Azonban közben rájött, hogy a tanári szakma nem vonzza igazán, így egyből női fitness vonalon indult tovább és kezdett dolgozni már az egyetem utolsó évében. Az egyetem mellett 2006 és 2008 között a TF továbbképző intézetben női torna sportedzői képesítést szerzett.

Select more than one item for comparison.