Magyar Tímea

Franchise partner
Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Több, mint négy éve egy közös ismerősünk elvitt Decker Anna New Pilates órájára és azonnal tudtam, számomra ez az a rendkívül változatos és izgalmas mozgásforma, amelyet hosszú távon tudnék és szeretnék is gyakorolni. Az egyre gyakoribb részvételeket követően Anna inspirálására elvégeztem a New Pilates by AD oktatói tanfolyamát, így most már ezt a nagyszerű életformát másokkal is meg tudom ismertetni, szerettetni.

Mi motivál?

Szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy a New Pilates edzéseket kizárólag haladóknak és rendkívül felkészült, ügyes sportolóknak fejlesztették ki. Ellenkezőleg, ezeket a foglalkozásokat kevésbé edzettek, kismamák, de akár nagymamák is biztonsággal látogathatják.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Célom, hogy bármely korosztály és azon belül kezdő és haladó megtalálja a számára megfelelő gyakorlatot és órát – mindenkit szeretettel várok!

„Nálunk mindenki megtalálja a saját magának megfelelő szintű és erősségű edzéseket!”

Ismerd meg Tímeát!

Timi a főiskolai évek alatt műugrott, majd hosszú ideig a jóga különböző válfajaiban találta meg a testi-lelki egyensúlyát. Hobbiszerűen síel, korcsolyázik, kerékpározik, de a víz alatti búvárvilág is kedvelt időtöltései közé tartozik. Mindhárom gyermeke a wakeboard rabja
lett, így legalább alapfokon ezt a sportot is műveli. Emellett évekig balettozott, melynek elsődlegesen a nőiessége, szépsége vonzotta. Sajnos térdműtétét követően több sportágtól meg kellett válnia, így olyan mozgásformát kellett választania, amelyet napi rendszerességgel, teljes biztonsággal gyakorolhatok – így talált rá a New Pilates by AD módszerre.

Select more than one item for comparison.