Kozák-Ignáth Éva

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

A sport hatéves korom óta mindennapos része az életemnek. Több, mint harminc éve futok, de néhány éve a pilates is rendszeres része lett az életemnek, amely tökéletes kombinációja a keresztedzésnek, a nyújtásnak és az izomerősítésnek. Brand managerént több, mint két éve segítem a New Pilates by AD és Decker Anna munkáját. Ez alatt az idő alatt magával ragadott az egyedi tudás és a sokoldalúan használható gépek. Boldog vagyok, hogy a brandet képviselve megoszthatom másokkal a tapasztalataimat és segíthetek az embereknek egy teljesebb élet elérésében.

Mi motivál?

A sport az életem fontos része. Nincs értékesebb élmény számomra, mint amikor látom, ahogy futásban és pilatesben vendégeim legyőzik félelmeiket, kilépnek a komfortzónájukból, új kihívásokat vállalnak és elérik a céljaikat.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

A pilates számomra nemcsak fizikai edzés, hanem mentális és érzelmi is: egyszerre edzi a testet és a pszichét, tudatosságra és önkontrollra tanít. Pilates oktatóként dinamikus edzéseket tartok, és az a célom, hogy megerősítsem a testet és az elmét, javítsam a testtudatot és a koncentrációt.

„A pilates a test, az elme és a lélek tökéletes koordinációja.”

Ismerd meg Évit!

Évi egy igazán inspiráló pilates oktató, aki szenvedélyesen segíti vendégeit abban, hogy ne csak remek pilates gyakorlókká váljanak, hanem egészséges emberekké. Több, mint kilencszeres maratonista futóként a futás megtanította az alázatra és a kitartásra, a pilates pedig a tudatosságra és az önkontrollra. A sportmúltjának köszönhetően ma már tudja, hogy mennyit számít, hogy elhiggye magáról, hogy képes bármit megcsinálni.

Select more than one item for comparison.