Kovács-Kulcsár Zsuzsanna

Franchise partner
Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

A gyerekeim születése után kezdtem el futni, ennek már 10 éve lassan. Korábban egy sérülés miatt találtam rá a Pilates-re, majd egy szintén futó barátnőmtől hallottam, hogy Budapesten a New Pilates by AD stúdióban egy új pilates módszert alkalmaznak, egyedi Pilates gépekkel és eszközökkel. Nagyon megfogott ez az edzésmódszer, mert bár megmaradtak a klasszikus Pilates alapok, de a felfüggesztési rendszernek és az egyedi gépeknek köszönhetően mégis egy egyedi Pilates órában volt részem.

Mi motivál?

Elvarázsolt az, hogy egyszerre nyújtjuk és erősítjük is az izmainkat és hogy milyen szép tónusos izomzatot kapunk tőle. Ekkor határoztam el, hogy ezt a sportot szeretném megismertetni, megszerettetni, átadni másoknak.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Várlak szeretettel az óráimon ahol a nyújtás mellett, egy teljes testet átmozgató, jó hangulatú edzéssel várlak. Az egészséges életérzés pedig már csak bónusz!

„Kitartással, szorgalommal és megfelelő szakmai segítséggel mindenkinek elérhető az álomalak.”

Ismerd meg Zsuzsannát!

Zsuzsa a miskolci New Pilates by AD stúdió tulajdonosa. Gyermekkora óta szerves része az életének a sport – gyerekként úszott és kosárlabdázott is. Később, a gyerekei születése után szeretett bele a futásba. Eleinte csak hobbiból futott, aztán egyesületi szinten kezdett el versenyezni, eredményesen. Pár éve a Testnevelési Egyetemen végzett atlétika edzőként. Azóta is dolgozik edzőként, valamint Decker Annánál egy több hónapos tanfolyam keretén belül talaj-, reformer- és AD specifikus pilates instruktori képesítést szerzett. Jelentkezz be Zsuzsához és tapasztald meg te is a New Pilates by AD élményt!

Select more than one item for comparison.