Kerestély Noémi

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

A New Pilates by AD rengeteg pozitív energiát szabadít fel, élvezem az oktatás minden pillanatát. A legfelemelőbb része az instruktori munkámnak az, hogy látom gyakorlás közben, hogy az emberek hogyan tudnak közelebb kerülni önmaguk legjobb formájához, mind testben , mind lélekben. Számomra a New Pilates by AD egyenlő a harmóniával.

Mi motivál?

Szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek, a munkám kapcsán olyan fantasztikus emberekkel ismerkedhetek, meg akik tesznek magukért, az egészségükért, és ha egy kicsit is segíthetek, adhatok nekik a Pilates oktatásán keresztül – számomra ez a boldogság.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

A reformer Pilates óráimon egy dinamikus nagyon élvezhető mozgásra lehet számítani, amit a végén egy stretching résszel bővítek, hogy megnyújtsuk az izmokat, javítsuk a tartást. Ha pedig szereted a jógát és a Pilates-t próbáld ki a kettőt együtt! :)

„A New Pilates by AD egyenletesen fejleszti a testet, helyreállítja a fizikai életerőt, élénkíti a lelket és felemeli a szellemet!”

Ismerd meg Noémit!

Noémi a Budapest Metropolitan Egyetemen szerzett bölcsész, majd később üzleti kommunikátor diplomát is. Ahogy később rátalált a Pilates-re, mint mozgásformára, úgy vált a sport szeretete és az abban való elmélyülése mára szenvedéllyé nála.
Így később nem csak Hatha jóga instruktorrá és Flow jógaoktatóvá képezte magát, de elvégzett egy Relax és Meditáció képzést is, hogy hitelesen és teljesen át tudja adni vendégeinek a jóga és Pilates üzenetét.

Select more than one item for comparison.