Hudák Katalin

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Egy baleset mutatta meg, hogy jól felépített, rendszeres mozgás nélkül milyen könnyű lesérülni. A rehabilitáció során találtam rá a Pilatesre és ismertem meg Decker Annát és energikus módszerét, aminek köszönhetően hosszú idő után először éreztem igazán átmozgatva minden porcikámat, anélkül, hogy a mozgás túlterhelt volna. A rendszeres Pilates lehetővé tette, hogy a túrázás, a kerékpározás és az úszás is újra az életem részévé válhassanak.

Mi motivál?

Hiszem, hogy közös munkával segíthetjük egymást, hogy elérjük céljainkat és egy jó óra ki tudja hozni mindenkiből a maximumot. A közös mozgás kitartásra ösztönöz és sok vidám perccel ajándékoz meg minket.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

New Pilates közben saját természetünkkel kerülünk közelebbi viszonyba és miközben határainkat feszegetjük, a test-lélek-szellem egyensúlya jön létre. Szeretettel várok mindenkit, aki fejlődni szeretne és hosszú távon meg szeretné őrizni hajlékonyságát, kecsességét és dinamikus erőnlétét.

„Szerintem a New Pilates titka: egyszerűen összerak és összetart, testben, lélekben egyaránt.”

Ismerd meg Katalint!

Katalin úszással és atlétikával foglalkozott a legtöbbet, miközben végigtúrázta Európát. Alkati adottságánál fogva mindig is vonzották a dinamikus, ruganyos mozgásformák – így talált rá a New Pilates by AD módszerre is.
Tájépítészként lételeme a természetjárás, a történeti kertektől a vadvirágos hegyi rétekig minden inspirálni tudja – ezt a pozitív életszemléletet igyekszik átadni minden vendégének is.

Select more than one item for comparison.