Gacsályi Anikó

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Jógaoktatóként több, mint tíz év tanítás után kezdtem el a Pilatest gyakorolni és azonnal beleszerettem. Pár alkalom után éreztem, hogy szeretném ezt a mozgásrendszert megtanulni és eddigi oktatói tapasztalataimmal kiegészítve továbbadni, hogy minél többen megismerhessék.

Mi motivál?

Erősnek, magabiztosnak és legyőzhetetlennek érzed magad a New Pilates by AD gyakorlása közben, és ezt az érzést viszed tovább a mindennapokba – ez motivál engem nap mint nap.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

A New Pilates egy csodálatos FLOW élmény -ezt szeretném átadni az óráimon is.

„New Pilates közben megtapasztalod a jelen pillanatot, azt az èrzèst, hogy csak az szàmît, hogy mi törtènik itt ès most!”

Ismerd meg Anikót!

Anikó tanulmányait a Szegedi Egyetem Bölcsészkarának kommunikáció szakán végezte, majd néhány év múlva a Pécsi Egyetem Bölcsészkarának Filmesztétika szakát is sikerrel befejezte. Újságíróként, szerkesztőként dolgozott magazinoknál és televízióban, azonban 2010 óta a jógaoktatást tekinti igazi hivatásának. Saját jógastúdiót vezetett éveken keresztül, Aerial és SUP jógát is oktat. Rendszeresen tart jógatáborokat, a téli hónapokban leginkább Balin és Thaiföldön, nyáron pedig Olaszország különböző tájegységein.

Select more than one item for comparison.