Mi a New Pilates by AD sztorid?

A COVID betegségem után elhúzódó ízületi fájdalmaim és erőnléti gyengeségem miatt kerestem egy másik mozgásformát, így találtam rá erre az új típusú PILATES-re, a New Pilates by AD-ra. Nagyon megtetszett, hiszen elmúltak az ízületi panaszaim, visszajött az erőm és még hatékony edzéseket is tudtam rajta végezni. Azóta rendszeresen erőnléti edzés jelleggel ezt a mozgásformát preferálom.

Mi motivál?

Szeretném ezt az edzésformát Miskolcon is népszerűsíteni, ezért nagy örömmel töltött el, hogy Decker Annától a New Pilates by AD stúdió vezetőjétől tanulhatok és specifikus Pilates instruktori képzésben részesülhetek!

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Mindenkinek ajánlom, bármilyen edzettségi szinttel elkezdheted. Gyors fejlődést érhetsz el és a napirendedbe is könnyedén beiktathatod. Örömmel és nagy szeretettel várlak óráimon!

„Az edzés az a hely, ahol a kifogások végződnek, és a változások kezdődnek.”

Ismerd meg Juditot!

Judit kislánykora óta rendszeresen sportol. Először a kézilabdát majd később a súlyzós, erőnléti edzéseket végezte heti 3-4 alkalmas rendszerességgel. A New Pilates by AD-t azoknak is ajánlja, akik egy izgalmas, mégis hatásos erőnléti edzésformát keresnek.

Select more than one item for comparison.