Decker Anna

A New Pilates by AD alapítója

Master Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Profi sportolóként bejártam a világ jelentős részét és nagyon sok új, az országban egyedülálló szakmai tudásra tettem szert, melyeket kivétel nélkül beépítettem a New Pilates by AD koncepcióba. Folyamatosan próbálom képezni magam, hogy még hatékonyabb és eredményesebb szakmai anyagot tudjak összeállítani az oktatóim és a vendégeim számára is.

Mi motivál?

Napjainkban az új oktatók képzése, illetve a hálózat irányítása mellett még mindig hetente több órát tartok, mert úgy, hiszem, hogy csak így tudom állandóan fejleszteni a saját módszertanunkat és gépeinket. Abban hiszek, hogy egy módszer soha sincs teljesen kész, hogy folyamatosan kell fejlődni, és inspirálódni!

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Nagyon szeretem használni a kreativitásomat és a képzeletemet, hogy speciális kombinációkat és új mozgásformákat hozzak létre, amelyek még hatékonyabbá és élvezhetőbbé teszik az edzést.

„AZ AZ EDZÉS OKOZZA A TESTNEK A LEGNAGYOBB ÖRÖMÖT, AMIT ÉLVEZETTEL CSINÁLSZ.”

Ismerd meg Annát!

Az első nagy sikere Annának az aerobichoz kötődik: először a magyar bajnoki címet nyerte el, majd Magyarországot képviselhette a Tokiói aerobik világbajnokságon. Később Miss Fitneszként Európa bajnok és világbajnoki második helyezett lett. Részt vett az Arnold Classic világbajnokságon az Egyesült Államokban is, ahol a legjobb 10 atléta közé került, majd pedig a World Class által rendezett világversenyen Stockholmban 2. helyezést érte el. Második gyermekének érkezése után talált rá a Pilates-re, amit az évek alatt folyamatosan továbbfejlesztett fitnesz és aerobic elemekkel – így született meg a New Pilates by AD.

Select more than one item for comparison.