Boriszov Anikó

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Először Instagramon és Facebookon találkoztam Decker Anna New Pilates by AD stúdiójával és módszerével. Folyton kiújuló derékfájdalmamra kerestem a megfelelő mozgásformát, így ellátogattam az óráira. Ami azóta történt, az, ahogy mondják, szinte már történelem. Résztvevőből instruktorrá képeztem magam, hogy elkezdhessek oktatni és a pilates szeretetét továbbadhassam másoknak is.

Mi motivál?

A New Pilates by AD módszer átadásával az a célom, hogy megszerettessem a testmozgást és a Pilatest azokkal, akik hozzám hasonlóan lelkesek, alázatosak és elhivatottak.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Amennyiben egy vidám hangulatú, ám mégis alapos és kiegyensúlyozott Pilates órára vágysz, várlak szeretettel!

„Az én példám is mutatja, hogy a Pilatest bármely korban, bármilyen edzettségi szinttel elkezdheted, örömmel végezheted, dinamikusan fejlődhetsz benne!”

Ismerd meg Anikót!

Anikó bár nem versenyszerűen, de mindig sportolt valamit: teniszezett, futott, aerobikozott, erősített, spinningre járt, Power Plate edzéseken vett részt, jógázott – de egy ideje már egy másfajta mozgásformára vágyott. Derékfájdalma miatt egy olyan sportágat keresett, amely jól nyújt, erősíti a core izomzatot valamint az alsó háti szakaszt, de közben szálkásít és mindezek mellett nőies és kecses is – így talált rá a New Pilates by AD módszerre.

Select more than one item for comparison.