Bodnár-Gyurán Mariann

Franchise partner
Senior Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

A Pilatest, mint edzésformát 2011-ben ismertem meg, pár alkalom után már éreztem a változást, az izmaim kezdtek átalakulni és tónusossá válni. Néhány évvel később – a harmadik gyermekem születését követően – hívott el egy barátnőm Anna stúdiójába, ahol egyből beleszerettem a Newpilates módszerbe, ahol a gépek és a felfüggesztések elképesztően izgalmas kombinációja teljesen magával ragadott. Itt éreztem, hogy ez az én helyem!

Mi motivál?

A New Pilates órák alatt az egész testem izmosabbá, szálkásabbá vált és hajlékonyabb lett. Elhatároztam, hogy szeretném ezt az élményt továbbadni másoknak is! Instruktorként mozgatórugóm a rengeteg pozitív visszajelzés és testi-lelki átalakulás, hiszen az edzéseink boldogabbá és fittebbé teszik az emberek életét, segítik elérni a kitűzött céljaikat.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Az óráimon próbálom mindenkiből kihozni a maximumot, és még egy kicsivel többet is. A legfontosabb számomra, hogy a vendégek alig várják a következő órát és minden óra egy élmény legyen nekik, hiszen a Pilates edzés is lehet vidám, jókedvű és egyben eszméletlenül hatásos és eredményes is!

„Bízom benne, hogy egyre több ember - nő és férfi - találkozik a New Pilates módszerrel és beleszeret, mint én.”

Ismerd meg Mariannt!

Mariann a Pasarét stúdió tulajdonosa, a New Pilates by AD hivatalos talaj és reformer pilates oktatója.
Korábban ritmikus sport gimnasztikára, jazz balettre járt, kondi termeket és mindenféle aerobic edzést kipróbált, de egyiken sem találta meg azt, amit keresett – amíg részt nem vett első New Pilates by AD óráján. Anyaként tapasztalta, hogy a szülések után hogyan alakította vissza a testét a New Pilates metódus: megerősödtek a core- és hasizmai, feszes idomokat és szálkás izmokat varázsolt és így újra vonzó nőnek érezhette magát. Rövid mérlegelést követően felhagyott a közgazdász karrierjével és az oktatói tanfolyam elvégzése után lelkes, elhivatott instruktora lett a módszernek.

Select more than one item for comparison.