Mi a New Pilates by AD sztorid?

A funkcionális edzés és a Pilates világának megismerése az utóbbi időben egyre inkább érdekelt. Az, ahogyan ezekkel az edzésmódszerekkel elérhető a teljes test izomzatának tónusossága és különösen hatékonyan fejleszthető a core izomzat, számomra nagyon vonzó és különleges – ezért végeztem el a New Pilates by AD instruktori képzését is.

Mi motivál?

Célom, hogy vendégeimnek hosszú távú, egy életen át tartható iránymutatást adjak az egészséges életmód, táplálkozás és sport terén, emellett pedig megismertessem velük a mozgás stresszlevezető képességét, közérzetünkre, önbizalmunkra gyakorolt pozitív hatásait.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Szeretem, ha az óráimon a vendégeim a hatékony edzés mellett jól is érzik magukat, így elégedetten távozhatnak és nem “kötelezően elvégzendő” feladatnak élik meg az edzést, hanem megszeretik és örömmel végzik. Ezen felül sok szeretettel várok mindenkit!

„Ismerd a határaidat...aztán lépd át őket..”

Ismerd meg Orsolyát!

Orsolya mindig is szeretett sportolni, futni, lovagolni, edzőterembe járni, kipróbálni a legkorszerűbb edzésmódszereket. Már egy ideje érett benne a gondolat, hogy szeretne ezen a területen elhelyezkedni, amikor néhány éve úgy döntött, hogy jelentkezik fitness instruktor képzésre. Mivel minden érdekelte ezzel a világgal és az egészséges életmóddal kapcsolatban, ezután elvégezte a személyi edző, táplálkozási tanácsadó, sporttáplálkozás és táplálékkiegészítés, valamint pre-, és postnatál tréner képzést is.

Select more than one item for comparison.