A módszer

MI A NEW PILATES BY AD? MINDEN, AMIT SZERETSZ A KLASSZIKUS PILATESBEN
- ÉS MÉG TÖBB.

Decker Anna, a New Pilates by AD alapítója számos sportot kipróbált élete során, mindegyikben a maximumot akarta magából kihozni.

„A triatlon karrierhez nem voltam kiemelkedően gyors, a profi szertornához nem voltam elég bátor, viszont sokoldalúságban mindig jó voltam – ezért tudtam fitneszben és aerobicban bajnokságot nyerni, mert azok igazán összetett sportok. A New Pilates by AD módszert is ennek mentén alkottam meg.”

Anna második gyermeke születése után talált rá a Pilatesre, de azt érezte, hogy a mozdulatokat még lehetne tovább fejleszteni – adrenalinfüggőként kellett neki a pörgős edzés élménye. Színesebbé és izgalmasabbá akarta tenni a Pilatest úgy, hogy megmarad minden eredeti előnye és megmaradjon gyógyító hatàsa.
Célja végig az volt, hogy a Pilates mélysége, amiben hiszünk ne vesszen el, de úgy gondolja tovább, hogy a gyökerét ne tépje ki – így született meg a New Pilates by AD.

MILYEN SPORTOK ELEMEIT TARTALMAZZA MÉG A NEW PILATES BY AD?

Videó lejátszása

Kardió elemek

Edzéseinken visszatérő elemek a kardió gyakorlatok – ezáltal egy pörgős, dinamikus órának lehetsz a részese. Ezek a gyakorlatok ugrálás helyett fellépéseket, könnyű szökdeléseket, forgó tárcsával végzett elemeket tartalmaznak – így kímélik a térdet és a gerincet.
Videó lejátszása

Lengések

„Na én ezt biztos nem tudom” – olyan elemek, amiket mindenki meg tud csinálni. A biztonság a legfontosabb, de legyen mégis kellően megterhelő!
Videó lejátszása

Klasszikus pilates

Talajgyakorlatainkban a speciális AD elemeket klasszikus Pilates-szel kombináljuk, így azokat is várjuk, akik a hagyományos Pilates rajongói!

TEDD PRÓBÁRA A TESTED ÉS PRÓBÁLD KI A NEW PILATES BY AD MÓDSZERÉT!

Select more than one item for comparison.