Egyedülálló gépek és óratípusok

„EGYEDILEG FEJLESZTETT GÉPEINK KERETET ADNAK, MÉGIS UTAT MUTATNAK - ÍGY OLYAN MOZDULATOKRA, GYAKORLATOKRA IS KÉPESEK VAGYUNK, AMIKRE NEM IS GONDOLNÁNK“

DECKER ANNA, A NEW PILATES BY AD ALAPÍTÓJA

A New Pilates by AD módszer megalkotása során Anna arra törekedett, hogy a klasszikus Pilates elveit és reformer gépeit is tiszteletben tartsa - így a pilates reformer gépünk eleve klasszikus gép, ami pluszt hozzáteszünk az a speciális keret, SissiFormer esetében a speciális torony, illetve a lábtartó felett található expanderes függesztési rendszerünk a SissiTower-nél. Tehát a klasszikus alapokat “felöltöztetjük” egy olyan palásttal, ami nemcsak nagyobb teret nyit a mozdulatoknak a klasszikushoz képest , hanem teljesen specifikus, egyedi gyakorlatok végrehajtását is lehetőve teszi.

Videó lejátszása

SISSIFORMER

A SissiFormer a legnépszerűbb és legnépszerűbb saját fejlesztésű gépünk.
A SissiFormer az eredeti Cadillac továbbfejlesztett változataként fogható fel a legkönnyebben. A SissiFormer az elődjének a funkcióit még tovább bővíti és izgalmasabbá teszi. A hajlított keretnek köszönhetően az sokkal szabadabb mozgást, illetve egyedi mozdulatsorokat tesz lehetővé. A felfüggesztésekre számos különféle függelék akasztható, így még változatosabb gyakorlatok végezhetők rajta.

LADDERCHAIR

A Ladder Chair a hagyományos chair pilates eszköznek a továbbfejlesztett változata. Számos további funkciót adtunk az eszközhöz, amely így sokkal színesebb gyakorlatokat tesz lehetővé. A saját gépeinknek be lehet úgy állítani a lábait, hogy akár létraként is tudnak funkcionáln, valamint a létra funkciót rugós pedálokkal biztosítjuk, melynek köszönhetően fix pozícióban 2 különböző magasság, rugós pozícióban pedig 4 rugó segítségével 4 féle magasság állítható be vagy ez akár ki is vehető – így mindenki számára könnyű megtalálni rajta az ideális gyakorlatot.
Videó lejátszása
Videó lejátszása

FUSIONTOWER

A Fusion Tower egy bordásfal, egy balettrúd, egy springboard, valamint egy Sissi Tower gép fúziója. A géphez tartozik egy mat converter, ami különböző magasságokban ráakasztható, vízszintes pozícióban pedig stabilizálja a gyakorlatokat. A felső fém keretre az “ ikonikus “ rugós expander függelékünk is felakasztható (ez van a reformer gépek lábtartója felett is), amivel az AD specifikus lengések, lenyomások, húzódzkodások is végrehajthatóak.

SISSI TOWER

A SissiTower az eredeti reformer tower továbbfejlesztett változata. A SissiTower keretei ívben hajlítottak, ezáltal hatékonyabb és szabadabb mozgásokat tesz lehetővé.
Videó lejátszása

STÚDIÓINKBAN AZ ALÁBBI ÓRATÍPUSOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ:

  1. Reformer gépes óra
  2. Gumiszalagos talaj gyakorlatok
    és Ladder Chair
  3. Fuziós és reformer óra
  4. Mix óra
  5. Kombinált fúziós óra
  6. Personal training
  7. Duo personal trainin

FEDEZD FEL A PILATES ÚJ SZINTJÉT ÉS FOGLALJ IDŐPONTOT!

Select more than one item for comparison.