Szolga Anna

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

A pilates mozgásformával 2021-ben találkoztam először. Teljesen magával ragadott és egyértelművé vált számomra, hogy az edzésen nemcsak résztvevő szeretnék lenni, hanem a Pilates szeretetét másoknak is át szeretném adni. A közösségi médián keresztül találtam rá Annára és a különleges módszerére, így ezek után nem volt kérdés, hogy az ő kezei alatt szeretnék New Pilates by AD instruktorrá válni.

Mi motivál?

A New Pilates by AD gyakorlása során a jóleső fizikai terhelés mellett fejlődik a testtudatosság, a koncentráció és szellemi feltöltődést nyújt – ennek köszönhetően pedig minden nap örömmel lépek be a stúdióba.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

A gyakorlatok elvégzését különböző New Pilates by AD eszközök használatával teszem hatékonyabbá és izgalmasabbá. Vendégeim személyre szabott figyelmet kapnak, kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatok helyes kivitelezésére.

„A legjobb idő elkezdeni valamit tegnap volt, a következő legjobb idő most van.”

Ismerd meg Annát!

Magát a pilatest pár éve ismerte meg és saját magán is megtapasztalta, hogy a testre gyakorolt jótékony hatása mellett a lelket is karbantartja, segít kikapcsolni és összpontosítani. A sporttal az egyetemei évei alatt ismerkedett meg közelebbről, a mai napig többféle sportot kipróbált már, de a New Pilates by AD módszerben találta meg igazán önmagát. Az instruktori képzéssel egyidőben a futás is rendszeres lett az életében. Szabadidejében szeret utazni, a természetben lenni és új helyeket felfedezni.

Select more than one item for comparison.