Tardi-Nemes Fanni

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Önmagam fejlesztése és a mozgás is kulcsfontosságú számomra, ezért több fajta mozgásformát is kipróbáltam az évek során. Minden mozgásnak különböző hatásai voltak az edzettségi állapotomra, azonban a New Pilates by AD az első, ami ötvözi ezeket. Funkcionális, komplex mozgás, ami jól fejleszti az állóképességet, koordinációt és izomerőt.

Mi motivál?

A sportnak az élet minden területére pozitív hatása van. Lendület, kitartás, erő, amire mindig szükségünk van előre jutni az életben. A New Pilates by AD módszerben ezek mind megtalálhatók, valamint Decker Anna kedvessége és motiválóereje sem ismer határokat, így már maga az instruktorképzés is hihetetlen hatással volt rám.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Óráimon a vidámság, jókedv, energia és változatosság jelenik meg. Szeretettel várok minden kedves mozogni vágyót, kortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül, ugyanis mindenkire külön figyelve és egyénre adaptáltan építem fel az órát. Célom elégedettnek és boldognak látni vendégeimet.

„Minden fejlődés a komfortzónán kívül történik”

Ismerd meg Fannit!

Fanni már 6 éves korában úszni és teniszezni kezdett, utóbbit versenyszerűen űzte 10 éven át. 10 éves korában megszerezte a búvár vizsgáját és szüleivel együtt élvezhette ennek szépségeit a világ számos táján. Imád új helyeket felfedezni, túrázni, beutazni a világot. 2019-ben megszerezte gyógytornász-fizioterapeuta diplomáját, mellyel nap mint nap foglalkozik. Célja a mozgás szeretetének átadása és mindenkinek a számára megfelelő mozgásformát kialakítani.

Select more than one item for comparison.