Battyáni Dóra

Franchise partner

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Egy barátnőmnél voltam vendégségben Budapesten, aki elhívott egy New Pilates by AD edzésre. Az óra után az első mondatom az volt, hogy a New Pilates by AD módszert mindenkinek meg kellene ismernie! Így vágtunk bele a pécsi stúdió megnyitásába a barátnőmmel, aki immáron az üzlettársam is.

Mi motivál?

A New Pilates módszere azonnal megtetszett. Számos jótékony hatása mellett tökéletesen formálja az alakot és a tartást is. A változatos, különleges mozdulatoknak és eszközöknek köszönhetően sosem unalmas egyik óra sem, illetve a gyakorlatok komplexitása az elmét is teljes mértékben kikapcsolja. Hiszek benne, hogy ha valaki kipróbálja akkor nem fogja tudni abbahagyni és várni fogja, hogy újból mehessen.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Ha jó hangulatú, szórakoztató, de mégis hatékony edzésre vágysz ahol odafigyelnek rád, akkor szeretettel látlak az órámon.

„Ha valaki azt akarja, hogy az álma valóra váljék, először fel kell ébrednie.”

Ismerd meg Dórát!

Dóra életének fontos aspektusa a mozgás. Sokféle területen kipróbálta magát a víváson, jazz baletten, röplabdán, kézilabdán, úszáson, crossfiten, spinningen, TRX-en, jógán keresztül a futásig, a New Pilates by AD órák utáni lelkesedéshez hasonlót viszont egyik sportnál sem tapasztalt.
Nagyon szeret utazni, síelni, a családjával és a barátaival időt tölteni.

Select more than one item for comparison.