Juhász Veronika

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Gyerekkoromtól a sport szerves része az életemnek. Lovagoltam, teniszeztem, akrobatikus rockiztam, wakeboardoztam, boxoltam, Trx-eztem és még hosszasan sorolhatnám, mi mindent is csináltam eddig. Pár évvel ezelőtt a barátnőm Hollandiában elvitt egy talaj pilates órára, amit egy 60 pluszos korú oktató tartott. Nos, azt gondoltam jó kondiban vagyok, de ott rájöttem, hogy van még hova fejlődni. Így itthon is kerestem helyet, ahol tudtam ezt folytatni. Több Pilates teremben is megfordultam, de Anna Newpilates by AD egyedi és továbbgondolt Pilates oktatása teljesen magával ragadott és függővé tett.

Mi motivál?

Két gyerekes anyukaként ma már tudom, hogy rohanó világunkban időt kell szánni magunkra és az egészségünkre is. Sajnos saját magamon tapasztaltam, hogy ha ez elmarad, jön a kimerültség és az egészségügyi problémák. Nekem a hát és derék fájdalmakat a Pilates teljesen megszüntette amellett, hogy fokozta a mobilitásomat, jó fizikai erőnlétet adott és mentálisan is kikapcsolt. A motivációm pedig, hogy minél több embernek meg tudjam mutatni a Newpilates by AD edzés sokszínűségét és jótékony hatását.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

1 óra felhőtlen kikapcsolódás a határink feszegetése mellett. Minden órámba belecsempészem a törzs- és mélyizmok erősítéstét és a gerinc átmozgatást is amellett, hogy igyekszem intenzív és komfort zónákat feszegető edzéseket tartani.

„A boldogság előfeltétele a testi fittség. Értelmezésünkben a testi fittség azt jelenti, hogy kialakítunk és fenntartunk egy olyan egységet, melyben egy szép egyenletesen formált test és egy ép elme együtt képes lesz természetesen, könnyedén és kielégítően végrehajtani különféle napi feladataink sokaságát, mindezt magától értetődő lendület és vidámság közepette. (Joseph Pilates)”

Ismerd meg Veronikát!

Select more than one item for comparison.