Train well. Eat well. Live well.

0

Your Cart is Empty

Felelősségvállalási Nyilatkozat

Felelősségvállalási Nyilatkozat
Pilates edzéseken való részvétellel kapcsolatban

  1. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Pilates edzéseken való részvétel során, minden kedves érdeklődő, illetve résztvevő a saját egészségi állapotának, teherbírásának és edzettségének megfelelően, saját megítélése szerint és döntése alapján végzi a gyakorlatokat, teljesíti az edzés programokat. 
  1. A Newpilates by AD studió edzéseken való részvétel önkéntes alapon és szabad elhatározás alapján történik.
  1. Felhívjuk a figyelmet, hogy az edzéseken folytatott sporttevékenység számos élettani előnye mellett – csekély mértékben ugyan, de – veszélyeket is jelenthet. Ezek kiszűrése, elkerülése érdekében kérünk mindenkit, hogy az edzéseken való részvételt megelőzően (szükség esetén rendszeresen is) konzultáljanak egészségügyi szakemberrel, esetleg orvossal.
  1. Kérünk mindenkit, hogy az, edzéseken csak felkészülten, 100%-ban egészséges állapotban vegyenek részt. Kérünk továbbá mindenkit, hogy amennyiben az edzésen, bármilyen szokatlan jelet (rosszullét, émelygés, szédülés stb.) éreznek magukon, úgy szakítsák meg a sporttevékenységet és kérjenek segítséget. 
  1. A Pilates edzések célja, hogy motivációt nyújtsanak, edzettségi állapotot növeljen és plusz energiát adjon minden sportolásra vágyónak, legyen az akár kezdő vagy „régi motoros”. 
  1. Az edzések előtt a weboldalon történő regisztrációval elfogadják a felelősségvállalási nyilatkozat feltételeit, miszerint, az edzéseken egészségesen, saját felelősségükre, az általuk választott edzésre, fizikálisan, mind mentálisan felkészülten indulnak el. A résztvevők egészségügyi állapotában bekövetkező állapotromlásért a Newpilates by AD stúdiót nem terheli felelősség.
  1. A résztvevők részvételükkel, valamint a pilates stúdió weboldalán történő regisztrációjukkal kijelentik, hogy tudomásul veszik és hozzájárulnak ahhoz, hogy az edzések, ideje alatt róluk felvétel készülhet. A képek és videofelvételek készítéséhez és felhasználásához a résztvevők a részvételükkel hozzájárulásukat adják. Tudomásul veszik továbbá, hogy a róluk készült képeket, felvételeket a Newpilates by AD közösségi oldalain (Facebook, Instagram), valamint a honlapján (nepilatesbyad.com) promóciós célra a Pilates stúdió felhasználhatja.