Lukács Nóri

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Anna stúdiójában ismerkedtem meg ezzel az egyedülálló mozgásformával, ami azonnal magával ragadott. Nem sokkal később el is határoztam, hogy szeretnék komolyabban is ezzel foglalkozni, ennek hatására végeztem el Annánál az oktatóképzést és kezdtem el én is tanítani. Azóta is igyekszem folyamatosan képezni magam, különböző workshopokon részt venni, hogy meglévő és leendő vendégeimnek a lehető legjobbat tudjam nyújtani.

Mi motivál?

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem és megszerettessem ezt a csodálatos mozgásformát, ami garantáltan megváltoztatja az egész életüket és hozzájárul nemcsak a testi, de a szellemi jóllétükhöz is.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálja önmagát az adott mozgásformában, és a segítségemmel kihozhassa magából a maximumot, ezáltal elérhesse a testi-lelki egyensúlyt és a vágyott testképet. Várok mindenkit – nőket és férfiakat, felnőtteket és gyerekeket, kezdőket és élsportolókat – klasszikus talaj és reformer gépes pilates óráimon szeretettel!

„A New Pilates by AD egy olyan komplex mozgásforma, melynek eredménye rövid időn belül látható és érezhető.”

Ismerd meg Nórit!

Mindig is fontos szerepet töltött be Nóri életében a sport, lételeme a mozgás. A szertorna egészen kicsi korától a gimnáziumi évek végéig szerves része volt az életének. A mozgás iránti szeretete és vágya az érettségi után is megmaradt, több különböző sportot is kipróbált, mire rátalált a Pilatesre. A New Pilates by AD különlegességének azt tartja, hogy ideális mind nők, mind férfiak számára, bármilyen korban és bármilyen edzettségi szinten elkezdhető és végezhető, köszönhetően annak, hogy minden egyes óra és a végtelenségig variálható és teljes mértékben egyénre szabható. Ezáltal kiemelt szerepe van a sportsérülések utáni regenerációban is.