Almásy Fanni

Instruktor

Mi a New Pilates by AD sztorid?

Még anno 2021 őszén az öcsém barátnője szólt nekem, hogy nem tud elmenni egy órára, és menjek el helyette. Így is tettem, már az első alkalommal bele is szerettem a sportágba, és azóta rendszeresen járok. Majd miután végeztem az egyetemmel, Decker Annánál jelentkeztem egy kurzusra, melyet sikeresen teljesítettem, és ez által az álmom is teljesült, hogy New Pilates by AD oktató lehessen belőlem.

Mi motivál?

Számomra a motiváció több aspektusban létezik, hiszen megjelenik a sportos testalkatban, amikor edzem, azonban, amikor oktatok a motivációt a vendégeim sikerei, és fejlődésük nyújtják.

Mi várja a résztvevőket az órádon?

Az én óráim a vendégeim számára a korlátok átlépését nyújtják, mivel minden gyakorlatom kellemes kihívást jelent és fejlődést biztosít egy boldog, barátságos és kedves légkörben. Mindazok számára, akiknek ugyanannyira fontos a Pilates, mint nekem, várom szeretettel csoportos vagy akár magán óráimra!

„Önmagunk ellen küzdeni a legnagyobb küzdelem. Önmagunkat legyőzni a legnagyobb győzelem. (Galilei)”

Ismerd meg Fannit!

Fanni 3 éven keresztül Bécsben tanult turizmust és vendéglátást, azonban élete során mindig fontosnak tartotta a rendszeres testmozgást. 8 éven keresztül teniszezett és 5 éven keresztül táncolt, azonban hamar rájött, hogy számára a legmegfelelőbb sportolási lehetőség nem más, mint a Pilates.